Kompromisy vo výbere svetiel

Keď sme sa s mojím priateľom prvý raz sťahovali, bolo mi jasné, že to bude celé hlavne o kompromisoch. Človek by si myslel, že keď už s niekým chodíte takú dlhú dobu, nejako sa váš štýl zosúladí, ale nie je to celkom pravda. Aby som bola úprimná, vôbec to nie je pravda. Keď sa nad tým zamyslíte, určite prídete aj na to, prečo to tak je a z akého dôvodu sa to neustále objavuje. Niektorým ľuďom vyhovuje, keď majú partnerov, ktorí sú úplne odlišní. Ja som napríklad jeden z nich. Netvrdím, že sa vo všetkom odlišujeme, hlavné je, že sa vieme zhodnúť na podstatných veciach.

led pásek

V drobnostiach sme však úplne iní. Páči sa nám iná hudba, iné farby a aj iné štýly, čo sa týka hlavne bývania. Preto som vedela, že si to budeme musieť nejakým spôsobom zariadiť. Pretože, nech sa deje, čo sa deje, nejakým spôsobom sa musíme vedieť zariadiť, no nie? Je dôležité, aby vám bolo jasné, že ak neurobíte kompromisy, váš vzťah sa proste skončí, nech sa deje čokoľvek. My sme vedeli, do čoho ideme. Preto sme sa rozhodli, že v rámci zariaďovania budeme mať rozdelené určité fronty. Čo sa týka nábytku, čo sa týka farby podlahy, jednoducho všetko.

červený pásek

Mne pripadla na starosť voľba správneho osvetlenia. Rozhodli sme sa, že sa o tom spolu ešte budeme rozprávať, aby sme na nič nezabudli, no pre mňa bolo v prvom rade dôležité, aby sme mysleli na to, že náš byt nebude príliš škodiť prírode. Rozhodli sme sa preto, že si vyberieme led osvetlenie. Konkrétne pre žiarovky a aj pre pásiky https://www.ledprodukt.sk/18-biele-led-pasiky-5m, ktoré na nás pôsobili naozaj úžasne moderne a aj to bol dôvod, prečo sme sa pre ne rozhodli. Skutočne som bola šťastná, keď som zistila, že sa už na veciach vieme aj zhodnúť a nehádame sa stále. No napriek tomu dúfam, že sa v tomto náš vzťah posunie ešte ďalej. To bude perfektné. Asi na to prídeme časom.